Susanne

Personlig udvikling
Jeg har uddannet mig og arbejdet med personlig udvikling gennem de sidste mange år for at forstå, hvad der virker og ikke virker. Jeg arbejder med at udvikle værktøjer og metoder, der understøtter vores vaneændringer, og synes, det er helt vild sjovt at videreudvikle det til Slank med Passion.

Passion som nøglen til vægttab
Det, jeg er nået frem til, er, at når jeg arbejder med alt det, jeg er passioneret omkring, indarbejder jeg meget lettere de gode vaner, der skal til for at have gode dage.

Dag for dag bliver jeg klogere på mig selv og min vej. Når jeg er virkelig passioneret, kommer jeg hjem i mig selv og finder min indre balance. Selvkærligheden, accepten og modet vokser frem, og så betyder vægten ikke så meget i mit hoved. Og det har vist sig at være en fundamental nøgle til mit vægttab.

De overflødige kilo slipper meget lettere, for nu har jeg hundrede gange lettere ved at holde fokus på det, som er sundt for mig.

Mad skal være en nydelse
Jeg kan rigtig godt lide at lave og spise mad, der føles godt for kroppen. I flere år har jeg samarbejdet med aut. diætist Hanne Svendsen om Klub Mad med Smil. Klubben er nu ophørt, fordi Hanne er gået på pension. Men hendes lækre opskrifter og gode råd trækker vi fortsat på.

Mit drive
Det giver mig lys i øjnene at løfte og støtte mennesker i det, de brænder for at realisere. Jeg er passioneret omkring, at vi alle får det liv, vi drømmer om, både i arbejdslivet og privat.

Vi er alle unikke. Det er det, der er spændende ved at være menneske, og jeg glæder mig til at følge med i alle dine indsigter, aha’er, op- og nedture gennem den kommende livsstilsomlægning. 

Jeg er mor til Anette, selvstændig udvikler og mentor. 

Har du noget, som du virkelig brænder for? og har brug for en mentor til at støtte dig, så du opnår, det du drømmer? Så ring til mig på 27 11 96 77, og hør mere om hvad jeg kan gøre for dig.