Anette

Jeg er x-eliteatlet, coach og sammen med Susanne skaber af kurset Slank med Passion.

Kurset Slank med Passion er udviklet for at give et alternativ til tidens mange lyn-kure, der lover at trylle de overflødige kilo væk på kortest mulig tid. Jeg mener, at slankekure er noget, fanden har skabt. De flytter alt for ofte fokus fra de virkelige problemer.

Min personlige historie
Jeg vil gerne dele min egen historie med dig, for at du kan mærke, hvem jeg er som menneske. Mine erfaringer giver mig lysten til at hjælpe andre. Som så kan hjælpe andre. Vores livsstil er ikke meget sundere, end den livstil vores nærmeste familie lever. Fordi vi lever sammen. Derfor skal vi passe godt på hinanden.

Vægtproblemer er nærmest en tradition i min familie
Som 10-årig tog jeg 5-7 kilo på over en enkelt vinter. Det fik mine forældre til at se hinanden i øjnene og lægge familiens livstil om. Deres vægtproblemer skulle ikke blive mine!

Jeg husker den enorme omvæltning, det var – at gå fra at boltre sig i søde sager til pludseligt at skulle spise grønt og light-produkter (der var 0’ernes helt store trend). Det var både en mental og fysisk ændring, der sætter dybe spor i ens identitet. Mit nye kælenavn i vennekredsen blev også en overgang Light

Motion en hyggelig stund sammen
Særligt min far gik forrest for at sætte motion på familiens daglige program. Og selv min gamle bedstemor bakkede op. Jeg skulle til at cykle i skole hver dag, for fars taxa-kørsel stoppende. Derfor mødtes min bedstemor og jeg hver morgen og cyklede i skole sammen. Det var en hård tur, op ad bakke det meste af vejen. Det var noget, som blev bemærket af klassekammeraternes forældre – cykelpigen med den seje bedstemor. I al slags vejr hyggede vi os vældigt på vores cykelture. Det blev vores daglige stund sammen, som først stoppede, da jeg gik ud af folkeskolen.

Det er netop pointen i en god livstilsomlægning. Vi skal have de gode vaner ind i hverdagen, så vi hygger os med dem, og så de skaber sammenhold og tid med dem, vi holder af. 

At gøre en forskel for alle de børn, der har det træls med deres vægt
Det, der virkelig motiverer mig, er at gøre en forskel for alle de børn, der har det træls med deres vægt. De kan ikke selv gøre for, at de er endt i den opslidende vægtkamp alt for tidligt i livet. Jeg tror på, at det aldrig, aldrig, aldrig er for sent. Hver dag er ny, og har vi modet og viljen, kan vi sætte en ny kurs for os selv og vores familie. Det vil jeg gerne inspirere til. Det handler ikke om at være frelst. Det handler ikke om at være tynd, tyndere og tyndest. Eller kunne løbe en 5 km hurtigst. Der skal være plads til hygge, afslapning og snolder. Vi skal i stedet bruge vores tid og fokus på det, der er godt for os og familien. Vi skal passe på hinanden og være sammen om at lave god mad og motionere. 

Konkrete problemer?
Har du konkrete problemer, som du gerne vil arbejde med, så book et møde i dag på 28 70 04 72. Det første møde er gratis.